Уитни Елизабет Хюстън се ражда на 9 август 1963 година в

...
Уитни Елизабет Хюстън се ражда на 9 август 1963 година в
Коментари Харесай

Вечните хитове на Уитни Хюстън, която днес трябваше да навърши 60

Уитни Елизабет Хюстън се ражда на 9 август 1963 година в Нюарк, Ню Джърси. Кръстница й е Арета Франклин, а това е гаранция, че музиката ще я следва по петите през целия й живот. Освен с огромния си гений, заложен надълбоко в красивия й тембър, Уитни впечатлява и с хубостта си. Кариерата й стартира като модел, само че бързо по-късно се насочва към обятията на музиката.

Уитни Хюстън може да ни даде най-малко няколко довода в интерес на това, че животът си заслужава. И в случай че инцидентно разочарованието ни е боднало за момент, то творчеството й разполага със силата да ни прелее малко жизненост, с цел да сме в положение да разпознаем скъпото и прелестното, което ни заобикаля.  

I Wanna Dance With Somebody

Точната ария, когато желаеме да разчистим жилището си в опит да се разтъпчем. Усмивката на предвкусващото самодоволство е обезпечена. Като нищо можете да се хванете на бас със себе си, че соло танцът ви се получава най-малко няколко пъти по-добре от този в компания. Нещата стават с цвета на анимационната пантера преди да сте се усетили, че сте във вихъра на възприятията и на върха на пръстите си! Все отново с нея Хари и Меган разрушиха на пух и прахуляк кралските обичаи на сватбата си...



It's Not Right But It's Okay

Що се отнася до изневярата в поп песните, нараненият нормално прави едно от тези три неща: зацикля в предишното и в никакъв случай не се възвръща, дава нов късмет на съгрешилия или крои уместно възмездие. Но в тази рационална ария, когато Уитни открива, че мъжът й е погрешен, му дава отговор с няколко елементарни, само че мъдри думи: „ It's not right. But it's okay. I'm gonna make it anyway. Pack your bags up and leave. “ Житейски урок, който да ни въодушеви да обичаме себе си и за нищо на света да не подценяваме персоналната си мощ, а да я оставим да затанцува в очите ни.



I will always love you

Съществуват кавъри, за които сме изцяло уверени, че принадлежат на оригиналния изпълнител. Където и да се намираме, сходни песни, ни догонват с един разкрач. Особено когато става въпрос за Уитни Хюстън. Всъщност истината изисква да признаем, че песента принадлежи на Доли Партън от 1974 година Уитни Хюстън обаче я взима и я подмладява по този начин, че се трансформира в най-превъртаните части по света.



How Will I Know

Песен, която лекува меланхолия. Пиршество на цветовете, което да ни накара да фокусираме своята цел в живота върху това да се усмихнем необятно. Под въздействието й, мислите ни се разбягват, а тялото ни става неуправляемо. Цялата весела шетня в близост приема необикновени размери. Най-добре е да я слушаме заран, с цел да е целият ни ден свободен и да ни е широко към якичката.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР